Magazin Piese Auto

Cautare Piese


livrare piese auto
4turbopieseauto pe Facebook


Piese Universale / Produse intretinere

  Spray Multifunctional CRC 5-56 400 ml

  Cod Podus: univ63
Spray Multifunctional CRC 5-56 400 ml Spray Multifunctional CRC 5-56 400 ml

20.00 RON

 

Spray-ul multifunctional pentru service. Uleiul subtire cu aditivi elibereaza suruburile ruginite, lubrifiaza balamale, Incuietori, previne scartaitul si zgomotele nedorite. Inlatura umiditatea facand posibila pornirea motoarelor umede si previne scurt-circuitele. Elibereaza si curata mecanismele blocate. Protejeaza metalele Impotriva coroziunii Intr-o atmosfera umeda, coroziva.

 

  Spray Curatare Frane CRC BRAKLEEN 500 ml

  Cod Podus: univ64
Spray Curatare Frane CRC BRAKLEEN 500 ml Spray Curatare Frane CRC BRAKLEEN 500 ml

13.00 RON

 

Spray curatator de frane. Puternic si cu uscare rapida. Curata si degreseaza franele si ambreiajele. Inlatura uleiul, lichidul de frana, unsoarea, mizeria si alte depozite Intarite. Nu lasa reziduuri.

 

  Spray Degresant CRC QUICKLEEN 500 ml

  Cod Podus: univ65
Spray Degresant CRC QUICKLEEN 500 ml Spray Degresant CRC QUICKLEEN 500 ml

28.00 RON

 

Dizolvant curatator si degresant pentru Intretinere si reparatii. Curatator puternic cu uscare rapida, degreseaza toate piesele din metal, masini si scule. CRC Quickleen patrunde rapid si Inlatura unsoarea, uleiul si murdaria.

 

  Spray Curatator pentru componente electronice CRC ELECTRONIC CLEANER 200 ml

  Cod Podus: univ66
Spray Curatator pentru componente electronice CRC ELECTRONIC CLEANER 200 ml Spray Curatator pentru componente electronice CRC ELECTRONIC CLEANER 200 ml

25.00 RON

 

Inlatura uleiuri usoare, amprentele si murdaria. Compatibil cu componentele electronice. CRC Electronic Cleaner curata contacte electrice si comutatoarele de la radiouri, CD-playere, radio-casetofoane, sisteme de alarma etc..

 

  Spray Curatare sistem aer conditionat CRC AIRCO CLEANER 400 ml

  Cod Podus: univ67
Spray Curatare sistem aer conditionat CRC AIRCO CLEANER 400 ml Spray Curatare sistem aer conditionat CRC AIRCO CLEANER 400 ml

39.00 RON

 

Elimina mirosul deranjant generat de contaminarea evaporatorului de la sistemul de aer conditionat. CRC Airco Cleaner curata sistemul de aer conditionat Intr-un mod optim prin intermediul formulei sale de spuma unica. Produsul lasa un miros proaspat .

 

  Spray Curatare sistem admisie aer CRC CARBURETTOR CLEANER 300 ml

  Cod Podus: univ68
Spray Curatare sistem admisie aer CRC CARBURETTOR CLEANER 300 ml Spray Curatare sistem admisie aer CRC CARBURETTOR CLEANER 300 ml

20.00 RON

 

Curata carburatorul si sistemul de admisie fara demontare. Dizolva cauciucul si rasina. Inlatura depunerile de carbon si lacuri. CRC Carburettor Cleaner face ca motorul sa mearga mai rotund.

 

  Spray Curatare motor CRC MOTOR CLEAN 500 ml

  Cod Podus: univ69
Spray Curatare motor CRC MOTOR CLEAN 500 ml Spray Curatare motor CRC MOTOR CLEAN 500 ml

25.00 RON

 

Degresant foarte puternic pentru curatarea motorului. Inlatura rapid pacura, unsoarea, uleiul si murdaria de pe suprafata tuturor motoarelor. Un motor curat functioneaza mai rece si mai eficient. Spray-ul aerosol cu opritor usor de folosit - pulverizeaza-l pe un motor rece sau cald (nu fierbinte), lasa-l sa actioneze cateva minute si clateste cu un jet de apa.

 

  Spray Curatare senzor debitmetru CRC AIR SENSOR CLEAN 200 ml

  Cod Podus: univ70
Spray Curatare senzor debitmetru CRC AIR SENSOR CLEAN 200 ml Spray Curatare senzor debitmetru CRC AIR SENSOR CLEAN 200 ml

25.00 RON

 

CRC Air Sensor Clean Imbunatateste si restabileste performanta senzorilor tuturor debitmetrelor utilizate pe motoare cu injectie moderne. Curata rapid si eficient atat termistorul cat si firul cald sau placuta Incalzita. Un debitmetru curat asigura un start bun la rece si la cald, performanta si functionare optima, putere superioara si schimbare usoara a vitezelor la cutiile de viteze automate .

 

  Spray Silicon CRC SILICONE SPRAY 200 ml

  Cod Podus: univ71
Spray Silicon CRC SILICONE SPRAY 200 ml Spray Silicon CRC SILICONE SPRAY 200 ml

17.00 RON

 

Lubrifiaza si protejeaza. Repara plasticul, suprafetele de cauciuc si lemn, dandu-le o noua stralucire. CRC Silicone Spray asigura o excelenta lubrifiere In special Intre materiale diferite. Previne Intarirea si Inghetarea cauciucurilor. Lubrifiaza de asemenea, ansambluri din plastic .

 

  Spray Lubrifiant CRC MULTILUBE 500 ml

  Cod Podus: univ72
Spray Lubrifiant CRC MULTILUBE 500 ml Spray Lubrifiant CRC MULTILUBE 500 ml

30.00 RON

 

Un lubrifiant penetrant si cu o rezistenta extrem de buna la spalarea cu apa. Rezista la vibratii, presiune extrema si varfuri de sarcina. CRC Multilube are un aspect albastru transparent si nu picura! A se folosi In punctele cele mai comune de frecare la masini, camioane, rulote si acasa.

 

  Spray Lubrifiere Lant CRC CHAIN LUBE 200 ml

  Cod Podus: univ73
Spray Lubrifiere Lant CRC CHAIN LUBE 200 ml Spray Lubrifiere Lant CRC CHAIN LUBE 200 ml

22.00 RON

 

Lubrifiant cu aderenta puternica. Excelent pentru lubrifierea punctelor de frecare care trebuie sa reziste la conditii de vreme rea sau alte conditii aspre la viteze mari (apa sarata, rece, fierbinte). Aditivii speciali anticoroziune protejeaza partile de metal Impotriva coroziunii. Utilizari: lanturi de motociclete, roti dintate descoperite, rulmenti, lagare, etc. Compatibil cu simeringurile.

 

  Aditiv Motorina CRC DIESEL ADDITIVE 250 ml

  Cod Podus: univ74
Aditiv Motorina CRC DIESEL ADDITIVE 250 ml Aditiv Motorina CRC DIESEL ADDITIVE 250 ml

21.00 RON

 

Mareste cifra cetanica, optimizeaza consumul de combustibil. Curata si previne uzura pompelor diesel si sistemelor de injectie. Asigura functionarea mai lina a motorului si o pornire la rece mai buna .

 

  Aditiv Curatare Supape CRC VALVE CLEANER 250 ml

  Cod Podus: univ75
Aditiv Curatare Supape CRC VALVE CLEANER 250 ml Aditiv Curatare Supape CRC VALVE CLEANER 250 ml

30.00 RON

 

Curatator efectiv pentru Inlaturarea depunerilor de carbon, gudron si lacuri. Elimina pierderea de compresie, cauzata de depunerile pe supape. Reduce consumul de combustibil .

 

  Parafina Motorina CRC DIESEL ANTI PARAFFINE 150 ml

  Cod Podus: univ76
Parafina Motorina CRC DIESEL ANTI PARAFFINE 150 ml Parafina Motorina CRC DIESEL ANTI PARAFFINE 150 ml

35.00 RON

 

Imbunatateste caracteristicile de curgere a motorinei la temperaturi scazute. Previne blocarea filtrului. Evita problemele de pornire la rece .

 

  Aditiv CRC GASOLINE ADDITIVE 250 ml

  Cod Podus: univ77
Aditiv CRC GASOLINE ADDITIVE 250 ml Aditiv CRC GASOLINE ADDITIVE 250 ml

26.00 RON

 

Reduce rateurile prin pastrarea curata a sistemului de distributie. Protejeaza sistemul Impotriva ruginii si coroziunii. Optimizeaza consumul de combustibil si combustia .

 

  Curatator Injectoare CRC INJECTOR CLEANER 250 ml

  Cod Podus: univ78
Curatator Injectoare CRC INJECTOR CLEANER 250 ml Curatator Injectoare CRC INJECTOR CLEANER 250 ml

20.00 RON

 

Curatator instant pentru sistemul de injectie. Inlatura depunerile din injector si de asemenea previne formarea depunerilor de carbon. CRC Injector Cleaner asigura o pulverizare optima a combustibilului, optimizeaza performanta motorului si consumul de combustibil. Compatibil cu toate tipurile de combustibil si sistemele catalizator .

 

  Aditiv Motor CRC MOTOR FLUSH 375 ml

  Cod Podus: univ79
Aditiv Motor CRC MOTOR FLUSH 375 ml Aditiv Motor CRC MOTOR FLUSH 375 ml

23.00 RON

 

Curatator instant pentru Intregul sistem de ulei. Inlatura depunerile. Imbunatateste performanta motorului. CRC Motor Flush Imprastie depunerile si gudronul din ulei. Adauga-l la uleiul vechi si lasa motorul sa functioneze pentru cateva minute Inainte de a schimba uleiul .

 

  Aditiv ulei CRC OIL ADDITIVE 250 ml

  Cod Podus: univ80
Aditiv ulei CRC OIL ADDITIVE 250 ml Aditiv ulei CRC OIL ADDITIVE 250 ml

30.00 RON

 

Stabilizeaza vascozitatea uleiului, optimizeaza consumul de ulei si compresia. Reduce poluarea si depunerile din motor. Protejeaza sistemul de ungere Impotriva coroziunii si a oxidarii .

 

  Solutie curatare Radiator CRC RADIATOR CLEAN 250 ml

  Cod Podus: univ81
Solutie curatare Radiator CRC RADIATOR CLEAN 250 ml Solutie curatare Radiator CRC RADIATOR CLEAN 250 ml

19.00 RON

 

Previne obturarile In sistemul de racire. Inlatura tartrul si rugina din interiorul radiatorului, asigurand un transfer optim de caldura. CRC Radiator Clean protejeaza si Impotriva coroziunii .

 

  Solutie etansare Radiator CRC RADIATOR SEAL 250 ml

  Cod Podus: univ82
Solutie etansare Radiator CRC RADIATOR SEAL 250 ml Solutie etansare Radiator CRC RADIATOR SEAL 250 ml

20.00 RON

 

Opreste micile scurgeri In radiator/sistemul de racire si previne coroziunea. CRC Radiator Seal este compatibil cu toate lichidele de racire folosite In mod obisnuit si toate tipurile de antigel .

 

  Spuma curatare Tapiterie CRC TEXTILE CLEAN 400 ml

  Cod Podus: univ83
Spuma curatare Tapiterie CRC TEXTILE CLEAN 400 ml Spuma curatare Tapiterie CRC TEXTILE CLEAN 400 ml

25.00 RON

 

Formula cu spuma instant speciala. Inlatura pete de pe tapiterie, covoare, panza, vinilin si piele. Curata scaunele, captuseala de pe plafon si usi, covorasele de masina. CRC Textile Clean poate fi folosit de asemenea In scopuri casnice .

 

  Spray Silicon CRC COCKPIT SHINE 400 ml

  Cod Podus: univ84
Spray Silicon CRC COCKPIT SHINE 400 ml Spray Silicon CRC COCKPIT SHINE 400 ml

20.00 RON

 

Spray-ul care contine silicon, curata si Invioreaza bordul si interioarele de masini. Inlatura petele si lasa o pelicula stralucitoare, impermeabila. Protejeaza plasticul Impotriva pierderii stralucirii si Intaririi. Pentru Intretinerea garniturilor de cauciuc, recomandam CRC Silicone Spray .

 

  Spray curatare Plastic mat CRC COCKPIT MATT 400 ml

  Cod Podus: univ85
Spray curatare Plastic mat CRC COCKPIT MATT 400 ml Spray curatare Plastic mat CRC COCKPIT MATT 400 ml

20.00 RON

 

Un curatator fara silicon pentru componentele de plastic din masina. Curata si Invioreaza bordul si interioarele de masini. Inlatura petele si depunerile. CRC Cockpit Matt lasa o pelicula mata, impermeabila. Protejeaza plasticul Impotriva pierderii stralucirii si Intaririi .

 

  Spray luciu Anvelope CRC TIRE SHINE 400 ml

  Cod Podus: univ86
Spray luciu Anvelope CRC TIRE SHINE 400 ml Spray luciu Anvelope CRC TIRE SHINE 400 ml

25.00 RON

 

O spuma activa care face cauciucurile tale sa arate ca noi. Inlatura petele de pe cauciucuri. Lasa o pelicula transparenta, inerta care respinge murdaria. CRC Tire Shine protejeaza cauciucul Impotriva decolorarii si oxidarii .

 

  Spray Pornire CRC MOTOR STARTER 200 ml

  Cod Podus: univ87
Spray Pornire CRC MOTOR STARTER 200 ml Spray Pornire CRC MOTOR STARTER 200 ml

21.00 RON

 

Pornire instanta la rece pentru motoarele pe motorina si benzina. Asigura pornirea instanta a motorului la temperaturi joase, In conditii de umiditate si dupa perioade lungi de stagnare. Evita solicitarea bateriei si epuizarea ei. Contine aditivi speciali pentru a preveni uzura motorului. Poate fi folosit pentru masini, camioane, tractoare, masini de tuns iarba, ferastraie cu lant .

 

  Spray Etansare Pana CRC FIX 300 ml

  Cod Podus: univ88
Spray Etansare Pana CRC FIX 300 ml Spray Etansare Pana CRC FIX 300 ml

38.00 RON

 

Etanseaza si umfla cauciucurile In cateva secunde. Lasa o pelicula de cauciuc pe interiorul peretelui interior care sigileaza pana de cauciuc. Foloseste gazul lichefiat pentru a umfla cauciucul la presiunea de condus. Aceasta este o solutie temporara de deplasare pentru vulcanizare .

 


S.C. 4 TURBO EXIM SRL

Soseaua Andronache nr. 254 Sector 2, Bucuresti 22529
Telefon: 0768 066 383 Harta URL

Piese Universale produse_intretinere

Piese Universale produse_intretinere prin 4 Turbo Exim S.R.L. Bucuresti livrare prompta in toata tara, piese pentru toate marcile auto, preturi bune, oferte de Piese Auto ieftine. Comercializam piese auto originale si aftermarket premium, anvelope, uleiuri si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostrii regasindu-se numai producatori consacrati. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai bun raport calitate-pret pentru piese auto online din Romania.

Copyright 2011 © 4TurboPieseAuto.ro prin 4 Turbo Exim S.R.L. Toate drepturile rezervate.